Dubbel glas in Rotterdam

Leveren en plaatsen van verschillende soorten dubbele beglazing is geen enkel probleem voor een glaszetter van Glaspunt B.V. uit Rotterdam. Ons glasbedrijf is namelijk gespecialiseerd het zetten van dubbel glas. Natuurlijk hebben wij ook enkel glas, maar we raden u sterk aan om te kiezen voor dubbele beglazing, vanwege de vele voordelen van deze glassoort. U kunt bij ons in Rotterdam kiezen uit verschillende soorten en formaten dubbel glas.

HR dubbel glas: bespaar op energiekosten

We hebben gewoon dubbel glas, maar ook HR dubbel glas. Dat isoleert beter en zo bespaart u dus op uw energielasten. Om nog meer geld te besparen kunt u voor HR+ of zelfs HR++ dubbel glas kiezen. Zo worden uw stookkosten nog lager, want dit glas isoleert nog beter dan de andere soorten dubbele beglazing.

Dubbel glas met Luxaflex

De specialist voor glas in Rotterdam kan u ook dubbele beglazing bieden waarbij de jaloezieën zijn ingebouwd tussen de lagen glas. Dit technologisch hoogwaardig ontwikkelde product op het gebied van zonwering is heel geschikt voor bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen en scholen. Maar in uw huis misstaat het ook zeker niet! Dubbel glas met luxaflex maakt het mogelijk om perfect het zonlicht te reguleren. Nog een groot voordeel is dat uw luxaflex altijd stofvrij blijft en daardoor hoeft u zich op dat gebied geen zorgen meer te maken over hygiëne.